Stomatološka Poliklinika Ortho Design

Našim pacijentima pružena je najbolja stomatološka usluga od strane doktora dentalne medicine koji uživaju u svom poslu i radu sa pacijentima.

Suvremena tehnologija

Sama Poliklinika opremljena je najsuvremenijom opremom koja redovito prati nove tehnike koje se pojavljuju na svjetskom tržištu.

Privatna zdravstvena ustanova koja pruža stomatološke usluge iz područja ortodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, protetike, opće, dječje i estetske stomatologije.

Poliklinika je sa radom započela 2015. godine kada ju osniva Slavko Delladio, dr.med.dent. spec. ortodont. Ime Delladio već se dugo veže uz visoko kvalitetne ortodontske usluge. Slijedeći obiteljsku tradiciju njegove kćeri Marina i Vanja Delladio, dr.med.dent. sudjeluju u osnivanju Poliklinike. Težnjom današnje stomatologije za multidisciplinarnim pristupom i obuhvaćanjem svih područja stomatologije na jednom mjestu, pojavila se želja i potreba za ponudom najšireg spektra stomatoloških usluga, te je tako i nastala novootvorena Poliklinika.

U Poliklinici Ortho Design radi tim vrhunskih doktora dentalne medicine koji se konstantno usavršavaju u svim aspektima struke, kako bi svojim znanjem i upotrebom materijala izvrsne kvalitete ispunili pacijentove želje i postigli maksimalnu funkcionalnu i estetsku prirodnost žvačnog sustava. Sama Poliklinika opremljena je najsuvremenijom opremom koja redovito prati nove tehnike koje se pojavljuju na svjetskom tržištu.

Upoznajte tim

Našim pacijentima pružena je najbolja stomatološka usluga od strane doktora dentalne medicine koji uživaju u svom poslu i radu sa pacijentima, te od strane pomoćnog osoblja koje je stalno na usluzi pacijentima. Pružena im je kontinuirana podrška, individualan pristup, edukacija o oralnoj higijeni i upotreba visoko kvalitetnih materijala.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.